PASI IN CONSTRUCTIA PISCINEI

Pentru a va ajuta in luarea unei decizii, in continuare va vom detalia principalii pasi pentru construirea unei piscine:

Primul lucru pentru a construi o piscina este punerea la punct a unui plan. Trebuie sa aveti grija la alegerea locului perfect in cadrul gradinii, tinand totodata cont si de restrictiile de buget. Aceste decizii trebuie gandite indelung inainte ca piscina sau spa-ul dvs sa devina realitate. Trebuie sa aveti in vedere ca o piscina sau un spa sunt structuri permanente si vor fi puncte centrale in ansamblul rezidential, pe termen lung. Fiti siguri ca ati depus destul timp si energie necesare pentru a crea un mediu durabil pentru o viata!

constructie piscina beton

PASUL 1: CONSTRUCTIA PISCINEI DEPINDE DE CUM DORITI SA FOLOSITI PISCINA

Cum aveti de gand sa intrebuintati piscina? Poate suna ca o intrebare copilareasca, insa raspunsul la aceasta intrebare va va ajuta sa construiti piscina in cea mai buna locatie si sa alegeti stilul care sa va deserveasca cel mai bine nevoilor.

Doriti sa va relaxati, sa o folositi pentru inot ca si exercitiu pentru sanatate sau pentru distractie cu prietenii si familia?

PASUL 2: LUATI IN CONSIDERARE MAI MULT DECAT PRETUL PISCINEI. ADAUGATI SI INTRETINEREA PISCINEI.

Trebuie sa va ganditi ca pentru o piscina, desi ofera momente de neuitat, investitia initiala poate fi destul de considerabila. Bugetul trebuie stabilit impreuna cu constructorul de piscine care va ofera detalii privitoare la pretul piscinei, in functie de alegerile dvs. La fel cum pretul unei masini creste daca se doresc mai multe optiuni, la fel si pretul la piscine poate fi ajustat in functie de echipamente si accesorii.

Nu uitati si de intretinerea piscinei. Intretinerea de rutina pentru o piscina include pastrarea apei curata si in parametrii recomandati, intretinerea echipamentului si curatarea suprafetei piscinei. Puteti contracta servicii profesionale pentru aceste servicii sau le puteti face dvs personal.

firma constructii piscine bucuresti
realizare piscine beton

PASUL 3: GRADINA DVS PREZINTA CONDITIILE SI DIMENSIUNILE PENTRU CONSTRUCTIA UNEI PISCINE?

Pentru constructia piscinei, pe langa dimensiunile gradinii, trebuie avute in vedere inclinatia terenului, tipul de sol si accesul echipamentelor. Piscinele sunt mai usor de construit cand terenul este la nivel. Conditiile dificile cum ar fi: un teren in trepte, sol pietros si un acces limitat necesita constructie speciala si conditii pentru o buna instalare si, de obicei, maresc pretul si durata proiectului.

Consultarea unei firme profesionale este o idee buna pentru ca noi va putem spune ce forma de piscina se potriveste mai bine si daca este sau nu posibila constructia unei piscine in locatia dorita.

PASUL 4: DESIGNUL/ FORMA PISCINEI

Odata determinata dimensiunea curtii si conditiile precum si pentru ce va fi folosita in special piscina, puteti alege designul. Cand se alege modelul unei piscine, se pot adauga accesorii pentru personalizare. Aveti grija sa cuprindeti in design toate detaliile ca: deck, fantana, spa incorporat dar si zona plajei.

PASUL 5: CONSULTATI FIRMA DE CONSTRUCTII PISCINE AQUALIFE

Probabil ar fi trebuit trecut ca si pasul 1, insa aici firma profesionala va poate spune daca visul dvs poate deveni realitate asa cum vi l-ati imaginat sau mai necesita ceva modificari. Desi dvs sunteti “capul” proiectului, aveti nevoie de “corp” pentru a pune ideea in practica. Noi va oferim consultanta in constructia piscinei absolut GRATUIT, pentru a discuta aspectele practice si financiare in construirea unei piscine.

realizare piscine beton
firma constructii piscine

PASUL 6: ALEGETI PISCINE AQUALIFE

Odata ce totul a fost lamurit si pus la punct, iar oferta pentru constructia piscinei a fost ajustata si acceptata de ambele parti, nu mai ramane decat constructia efectiva a piscinei. Piscine AQUALife are experienta in constructia de piscine in Bucuresti cat si in tara, ceea ce ne confera incredere in a ne recomanda ca adevarati profesionisti.

PASUL 7: BUCURATI-VA DE NOUA DUMNEAVOASTRA PISCINA !

Intrati in legatura cu noi si obtineti o oferta personalizata pentru constructia piscinei de vis!

CONTACTATI-NE