PORTOFOLIU PISCINE CONSTRUITE

Realizam constructii piscine de orice forma, care se incadreaza perfect in peisaj

Piscine AQUAlife proiecteaza si construieste piscine la comanda pentru ca dvs sa experimentati stilul si sofisticatia pe care le ofera o frumoasa piscina de lux. Imaginati-va doar, un loc de vacanta superb si impresionant, la cativa pasi de acasa. Puteti transforma curtea intr-o oaza de relaxare pentru dvs si prieteni si pentru placerea familiei. Noul stil de viata va asteapta!

Pentru un design exact asa cum va imaginati, lucram impreuna cu dvs pas cu pas. Incepem cu o consultatie gratuita pentru a descoperi ideea dvs in legatura cu piscina si pentru a stabili bugetul pentru proiect. Preturile piscinelor tin seama fiecarui detaliu pentru a ne asigura ca stilul dvs personal se va reflecta in constructia piscinei; dvs alegeti diferitele accesorii ca iluminatul, cascadele, tobogane; dvs alegeti cum se potrivesc in mediul din curte si dvs alegeti estetica piscinei.

Posibilitatile sunt nesfarsite, si va garantam satisfactia produsului final, cu implicarea dvs in proiect de la inceput la sfarsit. Experienta noastra in constructii piscine si atentia la detalii ne permit sa dam viata piscinei dvs de vis; puteti fi siguri ca piscina dvs va fi pe placul tuturor.

TIPURI DE PISCINE

Optiuni/sugestii in privinta formei piscinei

constructie piscina dreptunghiulara

Piscina din beton – dreptunghiulara

Piscinele construite cu forma geometrica sunt de obicei mai rigide in natura. Marginile drepte ale unei piscine cu forma geometrica sunt cele ce dau un design formal. Dreptunghiul este una dintre formele cele mai obisnuite in designul timpuriu. Designul lung, drept si ingust este ideal pentru ture de bazin de inot. Un dreptunghi avand colturile rotunjite este deasemenea un design popular in constructii piscine care reduce din formalitate.

constructie piscina forma libera

Piscina din beton cu forma libera

O piscina din beton cu forma libera poate lua orice forma curbiliniara (cu exceptia cercurilor sau altor modele geometrice rotunde). De multe ori, piscina construita cu forma de rinichi este considerata forma libera. Insa, de-a lungul timpului forma rinichi a devenit un standard. Un veritabil design de forma libera nu adera la nici un sablon tipic de design. De obicei, este construita in jurul elementelor naturale sau pentru a se imbina cu natura din gradina.

onstructie piscina rinichi

Piscina din beton cu forma de rinichi

Aceasta forma de piscina este similara cu un oval lung avand o indentare intr-o parte. Este o constructie populara deoarece se preteaza la gradini de orice dimensiune. Fara liniile dure ale unei piscine de tip geometric, piscina cu forma rinichi tinde spre un look mai natural. Ofera plasament pentru un capat cu apa mica si un capat cu apa adanca pentru inotatori. Pentru a aduce un plus acestui design, unii proprietari adauga un spa in capatul scobit sau plante si verdeata.

constructie piscina forma 8

Piscina de beton cu forma 8

Piscinele cu forma 8 sunt potrivite pentru familii sau pentru cei care vor o piscina pentru diferite activitati. Un capat al formei 8 nu trebuie neaparat sa fie construit identic ca si marime cu celalalt capat. Forma de 8 ofera o separare pentru o parte cu apa mica si o parte cu apa adanca. Pentru familii, copiii se pot distra in partea cu apa mica unde pot fi supravegheati sa nu intre in partea adanca. Scobiturile laterale sunt deasemenea puncte naturale unde pot fi plantate tufisuri.

constructie piscina forma L

Piscina din beton cu forma L

Piscinele cu forma L sunt o extensie a formei dreptunghiulare. Acest tip de constructie de piscina este grozav pentru cei care prefera sa faca ture de bazin de inot, insa pastreaza si o portiune cu apa mica unde se pot distra tinerii inotatori.

constructie piscina forma L larg

Piscina beton cu forma de L larg

Forma de L larg este un hibrid al piscine L. Inotatorii pot profita de zona lunga pentru ture. Diagonala scurta a piciorului formei L ofera un appeal estetic unde poate fi amplasata o portiune cu design natural.

GALERIE FOTO

Piscine construite de noi si piscine care ne reprezinta

Intrati in legatura cu noi si obtineti o oferta personalizata pentru constructia piscinei de vis!

CONTACTATI-NE