CE ESTE TOCRETAREA?

Aflati mai multe detalii despre procesul de tocretare

Torcretarea este un procedeu tehnologic folosit, in prezent, pe scara larga in constructii, mai ales daca este vorba despre structuri ce se doresc a fi cat mai puternice si care sa dainuie cat mai mult timp, cum este cazul barajelor, a digurilor, a parapetilor de sustinere, a pilonilor unor poduri, dar si atunci cand se doreste cresterea rezistentei diverselor cladiri. Prin torcretare se confera o rezistenta net superioara structurilor din beton, fata de procedeul traditional de constructie cu beton turnat. Un alt avantaj ar fi si faptul ca durata de executie este mult mai scurta si garantia calitatii piscinelor construite este de zeci de ani.

Constructiile de piscine torcretate sunt, in consecinta, incredibil de durabile si pot da piscinei dvs orice forma va inchipuiti. Se zideste un zid de caramida care va reprezenta stratul suport si totodata va da forma piscinei. Peste acesta se impleteste o armatura de fier beton peste care se „impusca” betonul cu ajutorul instalatiei de torcretare. Betonul torcretat este extraordinar de dens, mult mai compact, impermeabil la contactul cu apa din interiorul cat si din exteriorul piscinei drept pentru care piscinele construite astfel sunt menite sa dainuie in timp.

Versatilitatea oferita de torcretare inseamna mai mult decat capacitatea de a crea o serie nelimitata de forme. Beneficiarii pot alege dintr-o varietate de finisaje pentru peretii si fundul piscinei astfel incat aceasta sa se incadreze perfect in cadrul natural. Gresia portelanata, linerul sau mozaicul ofera un aspect inedit si luxos ce imbogatesc intreg peisajul din gradina dvs. Puteti adauga pentru plaja piscinei deck sau piatra…posibilitatile sunt nenumarate, iar piscinele torcretate ofera usurinta in accesorizarea piscinei dupa gust si buget.

Constructia unei Piscine torcretate este printre principalele optiuni ale proprietarilor la momentul actual si asta datorita frumusetii, versatilitatii si durabilitatii respectiv impermeabilitatii acestora.

GALERIE FOTO

Imagini specifice pentru procesul de torcretare in constructia piscinelor

Intrati in legatura cu noi si obtineti o oferta personalizata pentru constructia piscinei de vis!

CONTACTATI-NE