SERVICII DE INTRETINERE PISCINE

AQUA Life ofera servicii complete de intretinere a piscinelor

intretinere piscine

INTRETINEREA PISCINEI NECESITA ATENTIE

Intretinerea piscinei este necesara pentru ca paradisul din gradina sa nu se transforme intr-o mlastina. Pentru Tratarea Apei din piscina aveti nevoie de servicii profesionale de intretinere care sa va scuteasca de batai de cap si bani irositi.

Printr-o intretinere meticuloasa, Piscine AQUALife va ajuta sa prelungiti distractia in apa si extinde viata echipamentelor din piscina(pompa, filtre), precum si a interiorului piscinei (liner, mozaic) si a accesoriilor pt piscina.

CURATARE PISCINE

Oferim Intretinere Piscine – Full Service, saptamanal sau lunar, pe durata intregului sezon. Acest serviciu de intretinere include curatarea resturilor de pe fundul piscinei sau spa-ului, curatarea skimmerului, cosului de la skimmer unde se aduna parul sau alte resturi, fundul piscinei precum si peretii piscinei.

Va sunt inspectate echipamentele pentru a verifica functionalitatea corecta a acestora, pentru ca atunci cand vine momentul de a va bucura de piscina dvs, sa aveti placerea de a inota in siguranta.

curatare piscine bucuresti
tratament apa piscina

TRATAMENT APA DIN PISCINA

Pastrarea echilibrului apei din piscina este obligatoriu. Un PH incorect, alcalinitate, apa dura si nivelul clorului pot cauza probleme pe termen lung si reparatii costisitoare ale piscinei. Ca sa denumim doar cateva dintre problemele ce pot aparea: un nivel scazut al PH-ului poate duce la avarierea unor componente ale pompei sau ale schimbatorului de caldura.

Depunerile de calciu si piatra sunt deasemenea semne ca echilibrul a fost afectat si accesoriile din piscina pot fi deteriorate. Cea mai comuna problema este cresterea algelor. Pentru a va lipsi de aceste probleme este necesar un simplu click pe pagina de contact a Piscine AquaLife. Suntem la un telefon distanta pentru a va intretine piscina in mod profesional.

Intrati in legatura cu noi si obtineti o oferta personalizata pentru constructia piscinei de vis!

CONTACTATI-NE