Consultanta constructii piscine

Constructia piscinelor este activitatea principala a Piscine AquaLife si de aceea mai ales in sezonul estival, cand volumul cererilor pentru constructia piscinelor este extrem de ridicat, unele lucrari trebuie amanate sau reprogramate. Intrucat dorim sa putem satisface cerintele tuturor doritorilor de piscine, firma noastra pune la dispozitie mai multe servicii utile.

consultanta constructii piscine

Telul Piscine AquaLife este de a veni in ajutor, de la constructia la gata a piscinelor – care include toate etapele de constructie, finisaje, echipamente, etc – pana la comercializarea numai a anumitor produse si pana la oferirea de consultanta, noi ne adaptam nevoilor si doleantelor clientilor nostrii.

Din lipsa de timp sau din lipsa de fonduri, unii clienti doresc sa construiasca o piscina in regie proprie, insa acesta nu este un lucru indicat daca nu exista cunostinte de specialitate, intrucat constructia unei piscine necesita foarte mare atentie si este extrem de complicata. Nici constructorii de case nu stiu toate nevoile ce apar la constructiile de piscine.

Aici intervine echipa Piscine AquaLife, prin oferirea de consultanta.

Pentru a construi o piscina reusita trebuie creat un echilibru perfect intre aspectul estetic, functiile hidraulice si calitatea apei din piscina.
Exista doua aspecte importante ce ofera unei piscine look-ul perfect estetic. Primul consta in designul hidraulic, al carei retea de distribuire este foarte important pentru a pastra echilibrul si calitatea apei din piscina. Iar al doilea este dimensionarea, selectionarea si integrarea echipamentelor pentru tratarea apei – pentru a mentine un nivel ridicat de siguranta si igiena pentru beneficiari.
Piscine AquaLife ofera consultanta pentru constructii piscine de la inceput si pana la final sau doar pentru anumite etape, ca de exemplu montarea de mozaic sau fixarea instalatiilor. Oferim consultanta constructorilor, arhitectilor, dezvoltatorilor imobiliari si bineinteles beneficiarilor persoane fizice sau juridice.

CONSULTANTA IN ALEGEREA DESIGNULUI CONCEPTUAL

Cand vine vorba de constructia de piscine private cat si publice, orice este posibil. Tehnologiile de constructii evolueaza in mod constant, oferind constructorilor de piscine oportunitati de a crea adevarate capodopere care se considerau candva a fi imposibile. Astazi, noi putem crea celebrele piscine infinity cu margini estompate (vanishing edges), plaje cat si rigole perimetrale, care schimba cu mult peisajul din gradina dvs.

CONSULTANTA PISCINE – IN CE CONSTA?

consultanta piscine

Oferim asistenta completa la crearea desigului arhitectilor, constructorilor sau beneficiarilor – in fiecare etapa de constructie a proiectului de piscina.
Estimam si formam un buget pentru proiectul piscinei inainte de a incepe constructia.

SERVICIILE DE CONSULTANTA PENTRU PISCINE PE CARE LE OFERA FIRMA NOASTRA:

 • Va comunicam daca proiectul agreat de dvs se potriveste sau nu spatiului unde se doreste constructia piscinei, in functie de teren si amplasament precum si de forma piscinei, dimensiunile si volumul piscinei.
 • Consultanta in vederea stabilirii proiectului pentru care se va opta sau care exista deja, proiect care va fi supus fie procesului de executie integrala fie procesului de reconditionare (piscina rezidentiala sau publica, bazin public).
 • Consultanta in alegerea variantei optime de finisare a piscinei: placarea cu mozaic, liner sau gresie.
 • Consultanta in alegerea sistemului de recirculare a apei – cu rigola perimetrala sau cu skimmer
 • Consultanta in montarea instalatilor
 • Consultanta in sistemul de filtrare pentru piscina
 • Consultanta in sistem de iluminare a piscinei
 • Consultanta in montarea echipamentelor pentru tratarea sau incalzireaapei
 • Consultanta pentru partea de betoane
 • Consultanta pentru punerea in functiune a piscinei, pt inchidere si conservare a piscinei pe perioada sezonului rece.
 • Va explicam inca de la inceput care sunt costurile initiale ale investitiei, precum si costurile ulterioare generate de utilizarea si intretinerea piscinei, saunei sau centrului wellness.

 

Pretul consultantei pentru piscina bineinteles difera in functie de proiect: de la consultanta gratuita ce intra in oferta pentru constructia integrala a unei piscine – cap-coada si pana la consultanta contra-cost pentru diferite etape de constructii piscine sau pentru montaje sau manopera diverse echipamente. Pretul pt consultanta constructie piscina poate varia si in functie de amplasamentul geografic.

consultanta-constructii-piscine

Pentru a afla cum va poate ajuta firma noastra la constructia piscinei dvs, va invitam sa ne contactati chiar acum!