piscina covrex

Prelatele pentru Piscina Covrex reprezinta o tehnologie avansata si sunt rezultatul cercetarilor intensive si a peste 40 de ani de experienta in domeniul materialelor plastice.
Echipa Covrex a realizat la inceputul anilor 2000 faptul ca nici una dintre prelatele pentru piscina traditionale, existente pe piata, nu indeplinesc cerintele tot mai crescute ale proprietarilor de piscine privitoare la solutii ecologice si economice.

Datorita acestui fapt, cei de la Covrex au dezvoltat si patentat o prelata piscina care izoleaza, si care se diferentiaza de prelatele pentru piscina traditionale prin faptul ca are lamelele umplute (spre deosebire de prelatele pentru piscine cu lamele goale).


ECONOMIE LA CALDURA – TRECETI PE VERDE!

Prelatele pentru piscina Covrex au marele avantaj ca datorita lamelelor solide mentin foarte bine caldura in piscina; Lamelele prelatei au o conductivitate termica de 0.12. Incalzirea piscinelor, chiar si cu putere solara, nu are sens atunci cand caldura nu se mentine in piscina in momentele cand soarele nu este pe cer, sau cand sursa de caldura este oprita.

Lamelele Covrex va ofera beneficiul de a va folosi piscina un sezon mai lung, si minimizeaza pierderile de caldura pe timpul noptii sau in zilele mai racoroase.

REZISTENTA PRELATEI PENTRU PISCINA COVREX

Cercetarile care au durat mai mult de 3 ani au oferit o tehnologie ce ofera pe parcursul intregului an rezistenta la conditiile meteorologice.

Prelatele Covrex, spre deosebire de prelatele pentru piscina traditionale care se deterioreaza de la grindina sau inghet, au rezistenta 100% impotriva grindinei si inghetului (prin garantie). Mai mult de atat, datorita materialelor folosite, prelata pentru piscina Covrex poate rezista celor mai extreme temperaturi din timpul iernii, pana la -40C, mentinandu-si flexibilitatea.

lamele prelata

Aceasta permite proprietarilor de piscina sa isi lase prelata Covrex pe piscina intreaga iarna, fara a adauga alta protectie deasupra acesteia, si fara a scadea nivelul apei. In timp ce prelatele traditionale isi schimba forma datorita temperaturilor ridicate, materialele folosite in prelatele Covrex nu isi vor schimba forma la temperaturi de pana la 100 grade C.
Mai mult, toamna, cand frunzele si mizeria se pot strecura printre lamelele dintr-o prelata obisnuita, aceste probleme sunt inexistente cu prelatele Covrex. Multumita profilelor cu imbinari flexibile, nu exista goluri intre lamele, ceea ce previne strangerea murdariei.


SIGURANTA IN FOLOSIREA PRELATEI PENTRU PISCINA COVREX

prelate piscina

Unul dintre telurile Covrex este de a oferi maximum de siguranta.

Prelatele pentru piscina Covrex au fost dezvoltate pe baza strictului standard francez privitor la siguranta NF P90-308, cu privire la prelate pentru piscina, si cu care sunt in deplina concordanta.
Prelatele pentru piscina Covrex sunt sigure pentru copii, si chiar adulti, si se poate sta sau merge pe ele.


CARACTERISTICI TEHNICE ALE PRELATELOR PENTRU PISCINA COVREX

test prelata piscina

RAU-PVC 1700 (PVC-UE) – RAU-PVC 10406(PVC-U) – RAU-PUR-2720 (Polyurethane)

  • Rezistenta la rupere a balamalei „PUR” din poliuretan hinge la „ISO 34/1” in N / mm >= 55
  • Rezistenta la tractiune a articulatiei in N la ” ISO 527 ” ( masurata pe un esantion de profil 255mm – lung, viteza de 50mm / min) > = 150
  • Coeficientul de dilatare liniara in 1 / * K ” DIN 73752 ” ca.0,8 * 10-4
  • Imbatranirea artificiala ” Xenotest 1200″ Ciclul 102 : 18 min , 4000h la ” ISO 4892 ” scara de gri > etapa 3
  • Greutatea pe m2 în kg – 7.0
  • Capacitate de încărcare în kg / m2 – 4,4, conform covrex.com

CULORI PENTRU PRELATA PISCINA

culori prelata piscinaPrelatele pentru piscine Covrex sunt disponibile in patru culori

 

Alb (RAL 9001) Acest alb cremos este folosit mai ales pentru piscinele interioare, fiind o nuanta de alb ce face praful aproape invizibil pe prelata. Prelatele pentru piscina de culoare alb cremos se potrivesc de minune la piscinele cu un stil modern si minimalist care au finisaj pietre culoare naturala sau alba.

Gri Silex (RAL 7032) Acesta este culoarea cea mai aleasa de catre proprietarii de piscine. Gri Silex este solutia ideala pentru piscinele exterioare pentru ca ascunde perfect praful si mizerie ramasa in urma unei ploi.

Bleo (RAL 5024) Aceasta culoare se potriveste bine in gradinile clasice. Este folosita adesea in tarile unde este mai cald si cerul este intotdeauna albastru!

Gri Otel (RAL 7037) Este o culoare sobra care se potriveste unui mediu modern, elegant.


culori prelata piscina covrex

MONTAJUL PRELATEI PENTRU PISCINA

Prelatele pentru piscina Covrex pot fi montate in diverse moduri pe care le vom detalia in urmatorul nostru articol intitulat Montajul Prelatelor Covrex.