De ce sa alegem ca modalitate de placat gresie de piscina?

Gresia portelanta este ideala in constructii piscine sau renovare piscina ca si modalitate deplacare sau finisaj piscina datorita rezistentei ridicate in mediul acvatic. Placile ceramice pentru placat piscina nu sunt afectate de umiditate, nu isi schimba culoarea si nu se sparg sau se altereaza odata cu schimbarea temperaturii. Veti uita totul despre mentenanta iar piscina va arata mereu noua.

piscina placata cu gresie

gresie piscina

Modalitatea de finisare a piscinelor cu gresie portelanta se foloseste indeosebi la piscinele de diminesiuni mari, cum ar fi piscine publicebazine de inot, etc, datorita rezistentei mai mari in timp, avand in vedere ca un numar mai mare de utilizatori vor beneficia de piscina.
Majoritatea proprietarilor de piscine private aleg ca si modalitate de finisare a piscinei: liner sau mozaic, deoarece acestea au un pret mai mic si un aspect mai colorat, insa aceasta nu inseamna ca gresia portelanata nu a castigat destul de mult teren si in preferintele proprietarilor de piscine mai mici.

gresie portelanata

Avantaje constructii piscine cu gresie portelanata

1. Gresia ofera un aspect estetic deosebit.

Avand o gama de culori foarte variata, cu mai mult de 30 de culori, placile ceramice va permit sa realizati designul dorit in constructia piscinei dvs. Va puteti personaliza piscina dupa propriul dvs stil.

2. Piscina placata cu gresie ofera o incadrare perfecta in peisaj.

Cu gresia portelanata puteti obtine o integrare estetica completa a piscinei – marginile, peretii, fundul si scarile piscinei – si o asortare la mediul ambient, terase sau gradini. Puteti crea spatii unice, inimitabile si confortabile.

3. Gresia portelanata prezinta rezistenta si functionalitate.

Gresia portelanata ramane neschimbata in timp si pe conditii de vant sau ploaie. Este rezistenta la frig, inghet si schimbari bruste de temperatura. Este usor de curatat si nu necesita intretinere deosebita a piscinei.

4. Gresia de piscine prezinta siguranta si igiena.

Gresia pentru placat piscine a fost produsa avandu-se in vedere siguranta beneficiarilor. Atat marginile piscinei cat si zonele inconjuratoare sunt de obicei ude iar riscul de a cadea este foarte ridicat. Piscine AquaLife foloseste produse care nu sunt abrazive pentru a facilita curatarea acestora. Pe suprafetele din jurul piscinelor se placheaza cu produse sigure si usor de curatat dar avand aceleasi proprietati anti-alunecare.

bazin inot gresie

gresie piscina publica