Constructia unei piscine inseamna o investitie destul de masiva, de aceea trebuie sa avem in vedere ce fel de materiale se folosesc la constructia acesteia. Piscine AquaLife expune in urmatoarele randuri cateva caracteristici ale materialelor folosite de firma noastra in procesul de construire al unei piscine.

Incepand cu tubulatura piscinei si terminand cu finisajul si plaja acesteia firma noastra colaboreaza cu cei mai cunoscuti producatori de echipamente de piscine si finisaje de piscine din Europa.

ECHIPAMENTE PISCINA – ASTRAL POOL SPANIA

Desi nu se vede atunci cand piscina este gata, tubulatura piscinei poarta un rol foarte important deoarece aceasta trebuie sa reziste in timp odata cu piscina pentru a nu avea neplacerea de a trebui sapat si inlocuita cu una noua. Deasemenea echipamentele pentru piscina (pompa, filtru, statii de tratare, pompe automate de dozaj, clorinatoare) trebuie sa fie foarte rezistente unui mediu cu umiditate de multe ori deoarece majoritatea caminelor tehnice se afla in pamant, si este stiut ca uneori se poate forma condens. Firma noastra colaboreaza pe partea de tubulatura si echipamente pentru piscina cu Astral Pool Spania, cel mai mare furnizor de echipamente de piscina din Europa.
In functie de preferintele clientilor piscina se poate finisa cu mozaic, liner sau gresie de piscina.

MOZAIC PISCINE – VIDREPUR SPANIA

piscina placata cu mozaic fosforescentscari piscina placate cu mozaic fosforescent

Mozaicul vitroceramic fabricat din sticla este preferat de proprietarii de piscina datorita aspectului placut si a faptului ca se poate intretine relativ usor putandu-se spala si curata primavara si pastrandu-se ca nou tot sezonul. Mozaicul montat de firma noastra provine de la Vidrepur Spania, lider in productia si distributia mozaicului de sticla. Produsele companiei Vidrepur sunt fabricate in Spania din sticla reciclata in proportie de 99%. Colturile perfect rotunjite, culorile placute, rezistenta la temperaturi foarte ridicate fac din acesta un finisaj elegant si durabil pentru piscina dumneavoastra.

piscina si jacuzzi cu mozaic

LINER PISCINE – ELBTAL GERMANIA

Linerul folosit de firma noastra este fabricat in Germania de firma Elbtal, unul dintre cei mai mari producatori de liner din Europa. Datorita garantiei destul de generoase date de producator (10-15 ani) pretului mai mic, dar si faptului ca linerul este cel mai bun hidroizolant in acest fel neputand avea loc scurgeri de apa din piscina, fac din acesta un finisaj des intalnit la piscinele din Romania.

GRESIE PISCINE – ROSA GRES SPANIA

Gresia de piscina, de plaja dar si de interior provine de la Rosa Gres Spania, cel mai mare producator de gresie de piscina din Europa. Piscina si plaja piscinei capata o ambianta deosebita, ce se poate incadra in orice gradina cu ajutorul modelelor variate de gresie Rosa Gres.

Piscinele construite de Piscine AquaLife se diferentiaza atat prin materialele calitative asa cum se poate vedea detaliat mai sus, precum si prin metoda de torcretare a betonului, care este de asemenea, tehnica cea mai inovativa de constructie piscine, ce rezulta in piscine deosebite ca forma, aspect si mai ales durabilitate, impermeabilitate si calitate.

plaja piscina placata cu gresie