Montaj prelata Covrex in partea superioara

MONTAJ COVREX IN CASETA SUPERIOARA

Consta dintr-un sistem format din doi suporti de sustinere si un ax care sunt pozitionate deasupra piscinei. Motorul este montat în interiorul arborelui pentru a reduce spațiul necesar , ceea ce il face simplu de asamblare și ideal pentru aplicații noi cat și retro.


COVREX STANDARD CU MONTAJ SUBACVATIC

COVREX STANDARD CU MONTAJ SUBACVATIC

Acesta este sistemul cel mai popular, cu o groapă inundata (tip letterbox), la capătul piscinei.

Motorul este situat în interiorul arborelui și cablul se ridică în interiorul gropii, ceea ce înseamnă că nu este necesar să se asigure accesul prin perete (gaura din piscina) pentru instalare. Prelata este fixata sub un deck din lemn. Fiind rulat în sus, înseamnă ca groapa este mai mică decât cea pentru o prelata PVC traditionala (numai 600 mm diametru pentru piscine de pana la 20 m lungime). Podele din lemn composit pot fi furnizate împreună cu sistemul Covrex Standard Subacvatic.


Montaj pe fundul piscinei cu capac fix

MONTAJ PE FUNDUL PISCINEI CU CAPAC FIX

Atât montajul cu capac fix pe fundul piscinei cat și montajul in perete (vezi mai jos) reprezinta solutia ideala pentru piscine cu deck.

Avand groapa sub podeaua piscinei, prelata iese dintr -o deschizătură mică în partea din spate (de obicei, 40mm). Sunt incluse în acest sistem: un motor de antrenare cu role (disponibil în două dimensiuni pentru bazine mai adanci), impreuna cu un cadru din oțel inoxidabil (facut la masura) si panouri din oțel inoxidabil pentru capacul gropii , care pot, dacă este necesar, să fie finisate cu gresie sau mozaic pentru a se potrivi cu restul finisajelor din piscină.


MONTAJ TIP BANCA IN PISCINA (PE FUNDUL PISCINEI)

Montaj tip banca in piscina

Acest sistem este ideal pentru o potrivire retro deoarece nu este necesară o groapă, ceea ce înseamnă că suprafața piscinei nu este afectata. Montajul este disponibil în două versiuni: poliester sau din oțel inoxidabil. Modelul din oțel inoxidabil este livrat in stare pre-montata și trebuie doar să fie fixat pe podea piscina sau pereți. Carcasa din otel inoxidabil poate fi finisata cu mozaic, gresie sau liner. Modelul din poliester este disponibil în trei culori ( albastru deschis, alb și gri deschis), dar poate fi produs în orice culoare, la cerere. Sistemul se livreaza sub formă de kit .


Montaj in peretele piscinei

MONTAJ IN PERETELE PISCINEI

Reprezinta soluția ideala pentru piscine la nivel cu plaja tip deck. Groapa poate fi pozitionata în oricare dintre pereti de la capete, iar prelata iese printr-o deschidere mică in partea de sus (de obicei 60mm). Sunt incluse în acest sistem: un motor de antrenare cu role (disponibil în două dimensiuni pentru bazine mai adanci), impreuna cu un cadru din oțel inoxidabil (facut la masura) si panouri din oțel inoxidabil pentru capacul gropii , care pot, dacă este necesar, să fie finisate cu gresie sau mozaic pentru a se potrivi cu restul finisajelor din piscină.


Montaj in partea superioara

MONTAJ IN PARTEA SUPERIOARA

Este similar cu sistemul standard montare in partea superioara. Această opțiune are avantajul suplimentar de a avea o carcasa din lemn compozit , care poate fi folosita si ca o bancă . De asemenea, cu motorul de role, acest sistem este potrivit atât în aplicații noi și retro.


Montaj subacvatic cu skimmer cu preaplin

MONTAJ SUBACVATIC CU SKIMMER CU PREAPLIN

Acest sistem este soluția ideală atunci când se realizeaza constructia unei piscine noi.

Acesta este prevăzut cu un skimmer cu preaplin care permite ca nivelul apei să fie setat exact sub pietrele de la buza piscinei (aproximativ 3 cm), care oferă un aspect splendid piscinei. In afara de a fi o soluție estetica, acest sistem face construcția piscinei mai ușoara, deoarece nu mai este nevoie să se instaleze skimmere tradiționale suplimentare. Skimmerul de preaplin are două avantaje principale în comparație cu skimmerele tradiționale, vă permite să setați nivelul apei aproape de pietrele de la buza piscinei și oferă un efect de skimming pe întreaga lățime a piscinei (în loc de la unul sau două puncte), care ajuta la îndepărtarea resturilor plutitoare și reduce timpul petrecut in curățarea piscinei. Sistemul de acționare este livrat pre-asamblat și trebuie doar să fie fixat în piscină și conectat la sistemul de filtrare existent.