Nu exista o modalitate mai buna pentru a decora piscina dvs noua sau pentru a reconditiona piscina existenta decat placarea cu mozaic. Indiferent ca va doriti delfini, broaste testoase, pesti, sirene sau orice desen personalizat, Piscine AquaLife are experienta in montajul de mozaic de orice forma si model. Scopul nostru este sa oferim satisfactie completa clientilor cu fiecare piscina placata cu mozaic.

mozaic negru piscina

De ce sa alegi mozaicul atunci cand construiesti o piscina?

Alege mozaic piscine pentru un finisaj perfect.

Piesele de mozaic au linii drepte, colturi rotunjite, spre deosebire de mozaicul chinizesc care are colturi ascutite. Ele sunt foarte placute la atingere. Exista o multitudine de culori care se pot imbina intre ele si se pot obtine orice combinatii, cu degrade sau imbinari de culori diferite. Va garantam ca va veti gasi culoarea preferata.

mozaic albastru   mozaic bleo   mozaic verde

Alege mozaic piscine pentru un efect vizual deosebit.

Clasic, piesele de mozaic se regasesc in format de patratele de 2,5 x 2,5 cm, iar unii producatori au introdus un format nou de 2,5 x 5 cm, sau chiar 5 x 5 cm. Acestea dau o infatisarea deosebita piscinei dvs. Mozaicul se livreaza in foi de 315 x 315 mm, lipite pe suport de plasa din fibra de sticla sau pe suport de bobite de silicon.

mozaic cu model

Alege mozaic piscine pentru siguranta – mozaicul antiderapant.

Mozaicul pentru piscina se regaseste in forma fina sau anti-derapanta. Daca doriti construirea unei piscine cu dus exterior folositi mozaic antiderapant si eliminati pericolul de alunecare.

mozaic antiderapant

Alege mozaic piscine pentru rezistenta in timp.

Piscina cu mozaic este foarte rezistenta si compacta. Acesta nu se sparge, nu se strica. Intotdeauna arata perfect si nu isi pierde culoarea sau stralucirea.

mozaic fosforescent

Datorita naturii rezistente, usor de montat si usor de curatat, mozaicul reprezinta dalele decorative perfecte pentru piscina, fatade, coloane, interioare, bai, etc.
Folosirea sticlei si culorii ofera solutii sugestive si decorative in constructii de piscine.

bordura mozaic

Pentru finisarea buzei de sus a piscinei, se pot utiliza mai multe materiale printre care amintim:

mozaic albastru piscina