Inainte de a raspunde la arzatoarea intrebare „Cat Costa o Piscina?”, mai intai trebuie sa va spunem ca pretul unei piscine variaza foarte mult in functie de dimensiune, complexitatea constructiei, precum si modalitatea de finisare dar si accesoriile alese.

Intervalul in care se incadreaza bugetul familiilor care aleg constructia unei piscine variaza de la 10.000 Euro la 50.000 Euro. Media pentru construirea unei piscine din beton in Romania la momentul actual se situeaza intre 12.000 Euro si 30.000 Euro.

Piscine ieftine?

Da, in comparatie cu calitatea oferita. Insa, piscinele construite de noi nu pot fi niciodata cele mai ieftine de pe piata, in primul rand pentru ca sunt din beton si sunt „pentru o viata” – de aceea ne-am si ales acest moto. Clientii educati vor intelege si aprecia ca piscinele construite de Piscine AquaLife reprezinta valoare. Avand pret piscina similar cu al altor constructori de piscine din Bucuresti sau din tara, noi oferim o structura superioara a piscinei, in primul rand pentru ca folosim constructia cu beton torcretat, care este o modalitate net superioada metodei clasice cu beton turnat. La construirea piscinei alegem materiale de calitate europeana, durabile si nu chinezarii care se strica dupa primul an. Mesterii nostrii sunt talentati si experimentati in constructia de piscine, oferind intotdeauna un produs final fara cusur.

pret constructie piscina

Asigurati-va atunci cand calculati pretul unei piscine ca firmele de piscine de la care ati cerut oferte va explica TOATE COSTURILE incluse, inca de la inceput. Aceasta poate insemna sa ii intrebati despre lucruri care nu sunt pe oferta de pret a piscinei. Astfel, veti sti ce a fost oferit in pretul respectiv si ce poate aparea pe perioada construirii piscinei.
Piscine AquaLife va informeaza de pretul total al piscinei inca de la inceput, fara costuri ascunse, aditionale. Ne place sa vorbim deschis cu clientii nostri si sa ne sfatuim cu ei, luand in considerare dorintele, nevoile si bugetul pentru o piscina. In afara de un avans initial, platile se fac dupa ce fiecare etapa a lucrarilor a fost terminata. Totul este detaliat foarte clar in contract.

Este indicat sa imi construiesc piscina singur?

Da, de ce nu? Romanii sunt extrem de inventivi, insa este necesara experienta in mai multe domeniii: constructii, finisaje, montaje echipamente, precum si cunoasterea exacta a etapelor de constructie a unei piscine.

piscina ieftina

Noi va stam alaturi, oferindu-va sfaturi gratuite si chiar consultanta specializata!
Insa constructia unei piscine in regim propriu nu este pentru oricine, pot aparea defecte, fisuri, produsul final poate diferi de piscina visurilor dvs, de aceea este mai bine sa apelati la profesionisti care cunosc meserie si se ocupa cu constructii piscine de ani de zile. Pe langa aceasta, o firma de constructii piscine ofera garantie la lucrare, ceea ce inseamna un angajament financiar din partea lor pe termen lung.

Costurile defalcate pentru o piscina construita. Ce trebuie avut in vedere:

Saparea gropii unde va fi amplasata piscine, la care aveti in vedere si depozitarea molozului rezultat.
Cuva de beton – constructia cuvei de beton a unei piscine se incepe cu montarea caramizilor, a armaturii, amplasarea tevilor si echipamentelor, dupa care se trece la turnarea sau torcretarea cu beton.
Constructia camerei tehnice. Se efectueaza o data cu constructia cuvei de beton.
Finisarea betonului, aplicarea straturilor necesare inainte de a se monta linerul sau mozaicul – aceasta etapa este foarte importanta si trebuie facuta neaparat de cineva care are experienta si „ochi” pentru ca piscina sa iasa perfecta.
Instalarea accesoriilor si a echipamentelor de filtrare – recirculare, sistemelor de automatizare, a optionalelor ca: echipamente pentru tratarea apei din piscina, pompa de caldura sau schimbatorul de caldura pentru incalzirea apei, ansamblu de curatare, scara de acces in piscina, fantana, leduri, etc.
Finisarea plajei piscinei – cu dale de piatra sau gresie antiderapanta sau deck pentru piscina.
Si in final adaugare unor chimicale pentru intretinerea piscinei si a echipamentelor instalate.

pret piscina

La acestea se pot adauga sau se pot elimina optionale in functie de preferinte, proprietarul poate alege sa efectueze unele etape in regie proprie ca de exemplu saparea gropii sau chiar constructia cuvei de beton, de aceea pretul variaza si oricine isi poate construi o piscina in functie de bugetul de care dispune.
Cel mai indicat pentru a afla un pret real pentru dvs este sa ne contactati si vom fi incantati sa va oferim o oferta de pret personalizata nevoilor dvs si sa va asistam in constructia piscinei.
Nu uitati ca oferim consultanta gratuita, suntem pasionati de constructii piscine si dorim ca toti proprietarii de piscine sa aiba parte de piscina visurilor lor.