Reparatiile la piscina trebuie facute la un moment dat, fie ca ne dorim sau nu. In timp, piscina poate fi afectata de schimbari de temperatura, inghet-dezghet, deteriorari ale mozaicului, ale linerului, ale gresiei sau a altor materiale cu care este placata piscina. Deasemenea daca nu au fost montate cu simt de raspundere pot aparea si defectiuni ale tevilor, mufelor, teurilor si altor piese care raman ingropate in pamant pe langa piscina construita.

EFECTUAM REPARATII LA PISCINA ATUNCI CAND E NECESAR.

renovare piscina

Reparatia piscinei se face in functie de problemele aparute in timp la buna functionare a acesteia dar si in cazul in care se doreste a se schimba ca aspect fata piscinei. Reparatiile piscinei se pot face atat la partea care se vede: mozaic, liner, gresie, dale perimetrale, skimmere, lumini, duze si la alte piese ale unei piscine care necesita a fi reparate sau inlocuite dar si la partea piscinei care nu se vede: tubulaturi, piese ingropate, cabluri, camera tehnica, etc. Cele mai importante afectiuni ce pot necesita renovare sunt cele de la structura piscinei: fisuri ale cuvei sau pierderi de apa prin peretii rigola perimetrala sau vas tampon in cazul piscinelor cu rigola perimetrala.


renovari piscina

RENOVAM PISCINA DACA DORIM SA SCHIMBAM ASPECTUL.

Majoritatea proprietarilor de piscine recurg la o renovare piscina considerabila atunci cand nu mai sunt multumiti de aspectul piscinei, de obicei dupa 10-15 ani de folosinta. Piscina nu mai arata ca atunci cand a fost construita, mozaicul de piscina, chitul, gresia, linerul, dalele perimetrale de la piscina pot fi afectate de trecerea timpului dar si de utilizarea neadecvata a chimicalelor care pot produce avarii iremediabile asupra modalitatii de finisare a piscinei.

CONSTRUCTORUL DE PISCINA VA POATE SFATUI.

Dupa ce ati luat hotararea de a aduce modificari vizuale sau tehnice asupra piscinei este bine sa contactati o firma de reparatii piscine cum este Piscine Aqualife pentru a va sfatui in vederea reparatiei piscinei dumneavoastra.
Fie ca reparati piscina sau faceti o renovare la piscina dumneavoastra, un consultant Piscine Aqualife va poate ajuta in luarea deciziilor corecte. De exemplu, puteti schimba linerul cu mozaic sau mozaicul cu gresie de piscina, inlocuirea luminilor sau a skimmerelor, transformarea unei piscine cu skimmer in o piscina cu rigola perimetrala, adaugarea sau inlocuirea unor echipamente de tratare, filtrare sau recirculare a apei din piscina, sau orice alte modificari pe care vi le doriti.